Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα

OK

Λειτουργία Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης

Tο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, λόγω του εορτασμού του Αγίου Νικολάου, πολιούχου της Κοζάνης.

Ευχαριστήριο

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ειδών Κομμωτικής «ARTESIO STORES» στην Κοζάνη για την προσφορά υλικών εκπαίδευσης στις Ειδικότητες «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας –Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής».

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους καταρτιζομένους του ΔΙΕΚ Κοζάνης ότι όσοι επιθυμούν να διαγραφούν  μπορούν να προσέλθουν στην Γραμματεία από Τρίτη 30-10-2018 έως και Τετάρτη 31/10/2018 και να  συμπληρώσουν αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση.

Οι παραπάνω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί αυστηρά γιατί μετα το τέλος δεν θα είναι δυνατή η διαγραφή κανενός.

Γραμματεία ΔΙΕΚ Κοζάνης

Ενημέρωση για τα πάσο

Όσοι καταρτιζόμενοι θα κάνουν χρήση αστικού, θα πρέπει να φέρουν στην υποδιεύθυνση του ΔΙΕΚ:

Απαλλαγές από μαθήματα

Αιτήσεις από Δευτέρα 29/10 μέχρι Παρασκευή 2/11

Σε περίπτωση που υποψήφιος καταρτιζόμενος διαθέτει πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β2, απαλλάσσεται από τα αντίστοιχου επιπέδου σχετικά μαθήματα, εκτός αν άλλως ορίζεται από τον Οδηγό Σπουδών. Ο υποψήφιος καταρτιζόμενος δεν απαλλάσσεται από την ειδική ορολογία σε ξένη γλώσσα, με εξαίρεση τα αναφερόμενα στην επόμενη παράγραφο.

Σελίδες

Subscribe to Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ RSS

Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης